Standardbetingelser og vedligeholdes information


NÅR JEG INDLEVERER MINE DELE

1.
Leveringstiden er Ca 90120 dage fra delene ankommer til vores værksted i Polen. Og kan i de fleste tilfælde overholdes. Dato for indlevering er underordnet. Der kan forekomme forsinkelser. Der gives derfor ingen garantier for at tiden overholdes.

2.
Tilbud/prisoverslag givet ud fra billeder er aldrig bindende før delene er besigtiget på værkstedet. Du vil altid blive kontaktet for accept før videre behandling.
3. Det er en renovering af gamle emner der købes, det er ikke nye emner der kommer retur, men renoveret. Vi gør altid alt hvad vi kan for at få dem til at stå så flot som muligt. Fejl kan forekomme.

4.
Emner kan være i så dårlig stand efter gammelt krom er aftrukket at traditionelt krom ikke er en mulighed, eller udseendet/kvaliteten ikke vil blive god og leve op til resten af ordren. Vil delen blive udført i hydrochrome også af meget højkvalitet. Dette gælder primært støbegods (potmetal, Zamag, Snall, Aluzink) og/eller meget tynde og skrøbelige emner.
5. Dele til selvafhentning SKAL afhentes inden for rimelig tid fra hjemkomst (Max 4 uger) ellers forbeholder vi os retten til at opmagasinere delene i forsikrede og opvarmet lokaler hos ekstern udbyder til de kan afhentes. Dette gælder primært større emner samt, større antal. Dette er selvfølgelig på kundens egen regning. Med mindre andet er aftalt ind i tilbuddet. Ligeledes skal slut faktura betales, hvis dele afhentes senere end 4 uger.

6.
Der tages 1/3 del af aftalt pris ved indlevering, og slut betaling senest ved afhentning. Der udleveres ikke dele uden slut betaling.

7.
Skal delene sendes til dig fra os når færdig, er prisen altid plus fragt, emballage og håndtering, og selvfølgelig på kundens eget ansvar. Vi sender kun som forsikret pakke og til pakkeshop, så vi er sikre på at der er nogen til at modtage pakken og at den ikke bare lægges af.

8.
Små dele, samt meget skrøbelige dele er altid på kundens eget ansvar. Der er altid mindre risiko for at disse dele kan forsvinde eller helt opløses under processerne i de kraftige kemikalier og flydende behandlinger. Der gøres selvfølgelig alt for at dette undgås.

9.
Ved indlevering af dele til renovering. Accepteres vores standart forretningsbetingelser.

NÅR JEG AFHENTER MINE DELE

Vedligeholdelse af dele

Jeg er informeret om at selv om at jeg har købt krom i højeste kvalitet, er krom IKKE vedligeholdelsesfrit og skal holdes rent og pænt og skal pudses med jævnemellemrum for at beholde sin glans.

Det anbefales altid at voksbehandle sine dele sammen med lakken når køretøjet vaskes/pudses. Det anbefales ikke at benytte vaskehal da det kan ridse kromen.

Ved opbevaring over længere tid skal delene opbevares, rent, trørt og gerne fugtfrit, og være indpakket i åndbart materiale. Samt det anbefales at give sine dele et beskyttende lag voks olie eller andet beskyttende lag. Hvis delene over længere tid ikke holdes rene og tørre kan snavs og kalk fra fugt og vand sætte sig så godt fast at der skal bruges midler som er let ridsende på kromen fore at fjerne det.

Krom anbefales ikke at pudses med slibende pudsemidler