Om Focus krom

Vi er en virksomhed med forkærlighed for smukke og unikke køretøjer

Vores folk er eksperter inden for forkromning af specielt veteranbiler og motorcykler. Men kan det forkromes? kan vi hjælpe.

Vi kan ofte klare de dele, som andre må sige nej til.

Der er dog ting vi også takker nej til. Emnet kan være i så ringe stand (voldsom tæring i specielt støbegods), at det ikke kan leve op til den kvalitet af forkromning vi står for. I tilfælde af at delen viser sig dårligere end antaget efter afkromning og et pænt resultat ikke kan opnåes ved traditionel behandling, vil delen blive udført i hydrochrome af høj kvalitet som sidste udvej.

Vores oplevelse er, at de skandinaviske priser for forkromning ikke henvender sig til almindelige mennesker, med kærlighed til veteranbiler osv. Det vil vi gerne lave om på, så selv den menige mand kan springe ud i sit drømmeprojekt og stadig være med.

Vores værksted med beliggenhed i polen gør at vi kan levere perfekt udført krom arbejde billigerer en skandinaviske priser, uden at det går ud over kvaliteten. Alt bliver kontrolleret inden det fragtes retur og leveres..

Emner har en bearbejdningstid på ca. 3-4 måneder fra delene ankommer på vores værksted.

Vores egen vogn kører Ca. 4 ture årligt.

Vi har stadig ofte mulighed for at få mindre emner afsted uden for turnus, samt at vi også gerne sender frem og retur, hvis det ønskes.

Så har du en hastesag, så giv lyd, så ser vi hvad vi kan gøre.

Vil du høre mere så send en mail på: kontakt@focuskrom.dk

Eller ring til os på: 53 25 01 15

Vi holder til i 3550 Slangerup