Om Focus krom

Vi er en mindre virksomhed med forkærlighed for smukke og unikke køretøjer

Vores samarbejdspartnere er eksperter inden for forkromning af specielt veteranbiler og motorcykler. Men kan det forkromes? kan vi hjælpe.

Vi kan ofte klare de dele, som andre må sige nej til.

Der er dog ting vi også takker nej til. Emnet kan være i så ringe stand (voldsom tæring), at det ikke kan leve op til den kvalitet af forkromning vi står for.

Vores oplevelse er, at de skandinaviske priser for forkromning ikke henvender sig til almindelige mennesker, med kærlighed til veteranbiler osv. Det vil vi gerne lave om på, så selv den menige mand kan springe ud i sit drømmeprojekt og stadig være med.

Vores forkromere med beliggenhed i polen gør at vi kan levere perfekt udført krom arbejde til ca. halvdelen af skandinaviske priser, uden at det går ud over kvaliteten. Alt bliver kontrolleret inden det fragtes retur og leveres.. Da vi kun samarbejder med de største og bedste kan vi i mange tilfælde også levere hurtigere.

Emner har en bearbejdningstid på ca. 3-4 måneder.

Vores egen vogn kører 4 ture årligt.

Vi har stadig ofte mulighed for at få mindre emner afsted uden for turnus, samt at vi også gerne sender frem og retur, hvis det ønskes.

Vi har stadig ofte mulighed for at få mindre emner afsted uden for turnus, samt at vi også gerne sender frem og retur, hvis det ønskes.

Så har du en hastesag, så giv lyd, så ser vi hvad vi kan gøre.

Vil du høre mere så smid en mail på: kontakt@focuskrom.dk

Eller fang os på telefonen på: 53 25 01 15

Vi holder til i 3550 slangerup