Tilbud på, & indlevering af emner til forchromning.

Tilbud på forchromning

Vores mail er åben 24 timer i døgnet for forespørgsler og tilbud på forchromning. Vi svarer så hurtigt vi kan, men med sikkerhed inden for ca. få hverdage. Du kan også give os et ring hvis du vil høre nærmere

Står du med en hastesag, så giv os et kald udenfor vores åbningstid, vi svarer hvis vi kan, ellers vender vi tilbage så snart det muligt

For at give holdbare tilbud, vi kan stå inde for, skal vi altid bruge billeder af de konkrete emner. Gerne hvor du holder målebånd op ved siden af emner fra alle leder (SE EKSEMPEL). Dette så vi kan se størrelsen, da prisen beregnes ud fra overflade areal, udformning og nuværende stand samt hvor meget emnerne vejer. Dette er med hensyn til fragten.

Vi kan ikke beregne endelig pris ud fra et tilfældigt billed fra internettet og en beskrivelse af mål? Vi kan derimod godt beregne en ca. pris på det ønskede.

Lav gerne en beskrivelse af emnerne til os. Hvad er det? Hvad er emnet til? feks hvilken bil og model? Skader osv.

Denne info er vigtig, da vores forkromere altid undersøger hvordan delene er lavet originalt. Dette er for at komme så tæt på at lave dem så originalt som muligt, medmindre andet er aftalt. Er der skader der ikke er synlige på billeder bliver de selvfølgelig udbedret, hvis det ønskes. Dette vil blive mod gebyr, hvis det ikke er oplyst før modtagelse af tilbud.

På veteran dele og andre gamle emner kan der i nogen tilfælde fremkomme gemt tæring og småhuller, når den gamle krom aftrækkes, som gør at vores tilbud ikke vil kunne overholdes. I disse tilfælde vil vi altid kontakte dig før vi fortsætter.

Indlevering

Indlevering af emner kan gøres ved personlig fremmøde på vores adresse

Eller fremsendes med post eller andet. til

Focus krom

Kongstedvænge 1

3550 Slangerup

Vi tager 30 % af prisen ved indlevering.

Husk at sende med track and trace, vi erstatter ikke vare der er forsvundet under fragt.

Følg focus kromfacebook for løbende opdateringer