Tilbud på, & indlevering/afhentning af emner til omforkromning.

Tilbud

Vores mail er åben 24 timer i døgnet for forespørgsler og tilbud. Vi svarer så hurtigt vi kan, men med sikkerhed inden for max 7 hverdage. Du kan også give os et ring, hvis du vi høre nærmere.

Står du med en hastesag, så giv os et kald udenfor vores åbningstid, vi svarer hvis vi kan, ellers vender vi tilbage så snart det muligt

For at give holdbare tilbud, vi kan stå inde for, skal vi altid vide hvilket matriale emnerne er lavet af, samt bruge billeder af de konkrete emner. . Gerne hvor du holder målebånd op ved siden af emnet fra alle leder (SE EKSEMPELR). Dette er så vi kan se størrelsen, da prisen beregnes ud fra overflade areal, materiale type, udformning samt nuværende stand, hvilket næsten er den vigtigste faktor.

Har du flere emner, så lav altid et “overbliks billed” det vil sige et billed med alle emner på 1 billed, læg også gerne en tommestok imellem så vi kan se størrelses forholdet.

Har du rigtig mange dele, lav både et overbliksbilled, samt nærbilleder med målebånd vedlagt, der kan godt være et par emner pr. billed.

Derudover lav gerne en kort beskrivelse af emnerne til os. Hvad er det? Hvad er det til? F.eks hvilken bil og model. Hvilke matrialer der er tale om, eventuelle skader, er der huller som ønskes lukket, er der dele af emnet som efterfølgende skal males, Osv osv. Jo mere vi ved, jo mere skarpt kan vi ramme prisen

Vi kan ikke beregne endelig pris ud fra et tilfældigt billed fra internettet og en beskrivelse af mål? Vi kan derimod godt beregne en ca. pris på det ønskede.

Vi kan ikke beregne endelig pris ud fra et tilfældigt billed fra internettet og en beskrivelse af mål? Vi kan derimod godt beregne en ca. pris på det ønskede, men nuværende stand på emnet er altafgørende for prisen.

Denne info er vigtig, da vores forkromere altid undersøger hvordan delene er lavet originalt. Dette er for at komme så tæt på at lave dem så originalt som muligt, medmindre andet er aftalt. Er der skader der ikke er synlige på billeder bliver de selvfølgelig udbedret, hvis det ønskes. Dette vil blive mod gebyr, hvis det ikke er oplyst før modtagelse af tilbud.

På veteran dele og andre gamle emner kan der i nogen tilfælde fremkomme gemt tæring og småhuller, når den gamle krom aftrækkes, som gør at vores tilbud ikke vil kunne overholdes. I disse tilfælde vil vi altid kontakte dig før vi fortsætter.

1

1

1Indlevering/afhentning

Indlevering af emner kan KUN gøres efter aftale ved personlig fremmøde på vores adresse.

Eller efter aftale fremsendes.

Husk at sende med track and trace, vi erstatter ikke vare der er forsvundet under fragt.

Når delene er færdige og klar til afhentning vil du blive kontaktet pr mail eller telefon.

Ved selvafhentning forventer vi delene afhentet inden for rimelig tid (3-4 uger) derefter vil delene blive opmagniseret for kundens regning.

Vi sender selvfølgelig gerne dine dele retur til dig også, dog altid kun som forsikret forsendelse og til pakkeshop, så vi er sikre på at pakken ikke bare lægges. Forsendelse er altid for kundens egen risiko. Fragt omkostninger er aldrig indregnet i tilbuddet og kommer oveni prisen.

focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus focus fov´cus focus focus focus focus focus focuocus focus f

opmåling til forkromning

opmåling

opmåling til forkromning

opmåling

Overbliks billed